QUI SOM

Sobre nosaltres

XICS obre les seves portes el 1993. Des del principi la seva major preocupació ha estat oferir la major atenció i els millors productes del mercat pels seus clients.

Avui podem dir que estem satisfets amb la feina feta, que ens permet seguir el camí traçat, i afrontar aquesta nova etapa amb la mateixa il·lusió que van posar a l’inici.

Dedicats des dels seus inicis amb entusiasme al món del nadó, cobrint totes les necessitats, moda infantil, articles de puericultura, seguretat a l’automòvil, cotxets, joguines didàctiques, etc…

I sempre amb les millors marques.

Compromís

Un personal especialitzat i en contínua formació sobre nous productes i serveis.
Visita la nostra botiga i escull el millor pel teu nadó.

Actualment la nostra botiga física està situada a Sant Celoni (BCN), al Carrer Abat Oliba.

El nostre compromís és transferir els nostres coneixements del sector als clients perquè puguin triar amb més seguretat el producte que necessiten comprar.

ADN Xics

El nostre esperit és conscienciar, informar i assessorar a totes aquestes famílies perquè sàpiguen actuar per prevenir accidents als més petits.

Oferim productes de màxima seguretat i qualitat, sota las estrictes normatives existens, però sobretot amb assessorament personalitzat perquè aquest producte compleixi realment la funció desitjada.

La nostra prioritat és la satisfacció dels nostres clients.

A Xics en comprometem a:

Mantenir els preus recomanats pel fabricant.
XICS es compromet a mantenir els preus recomanats pels fabricants per mantenir la seva
imatge de marca (excepte els articles en ofertes, que tenen preus significativament més baixos).

Rigor en la selecció i formació al client
En aquests moments treballem amb totes les marques líders del sector, aquelles que poden donar als nostres clients el millor producte amb la màxima qualitat.

Formació al client.

 A XICS ens preocupem de buscar el millor i al millor preu pels fills dels nostres clients.


Transparència total
XICS es compromet a facilitar tota la informació relativa als productes proposats en www.xics.net. Així mateix, es compromet a confirmar per correu electrònic joan@xics.net, totes les compres i preguntes realitzades pel client a través del web.

Ajuda i assessorament
XICS donarà resposta a totes les sol·licituds d’informació dels seus clients i a resoldre els casos de canvi o devolució en el menor temps possible.

HORARI

ON SOM

Obert de Dimarts a Dissabte
   – de 10:00 a 13:30 
   – de 17:00 a 20:30 

C/Abat Oliva, 6 
08470, Sant Celoni
Tlf: 93 867  48 02